Åpen selvhjelpsgruppe på kveldstid

Åpen selvhjelpsgruppe på kveldstid

Loading Map....

Dato og Tid
25/02/2019
18:00 - 20:00

Sted
Støttesenter mot incest Oslo

Kategorier


Velkommen til åpen selvhjelpsgruppe! Kveldens gruppen ledes av Kari.

Dette er en lederstyrt gruppe, åpen for både kvinner og menn. Gruppen varer fra 18.00-20.00.

Hvordan fungerer åpen selvhjelpsgruppe?

Du kan velge å komme når det passer deg selv. Du er ikke forpliktet til å komme hver gang, men du må delta på hele møtet.

Det er en ansatt som leder Åpen lederstyrt selvgruppe for kvinner og menn. Alle som deltar har taushetsplikt over for hverandre, så vi deler ikke med andre hva som blir sagt i gruppen. (samme regel for andre grupper på senteret)

Vi starter med en runde ved å si fornavn, alder og hvem som er overgriper, forventninger du har til å delta i gruppen og om det er et tema du ønsker å bringe frem i felleskapet. Deretter får hver deltaker tid til å snakke om det de har på hjerte, og du kan velge om du vil ha tilbakemelding på det du sier eller ikke. Leders ansvar er at alle får tid.

Vi avslutter ved at alle deler kort hvordan det har vært å delta på gruppemøte. Vår erfaring er at mange opplever dette tilbudet er fint ut fra hjelp til selvhjelpstanken. Du FÅR noe og du GIR noe til den andre.

Har du spørsmål eller ønsker å være med på Åpen lederstyrt selvhjelpsgrupper for kvinner og menn, kan du kontakte oss på post@smioslo.no.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart