Morgenforum for fagpersoner: søskenincest

Morgenforum for fagpersoner: søskenincest

Loading Map....

Dato og Tid
07/05/2019
08:30 - 10:00

Sted
Støttesenter mot incest Oslo

Kategorier Ingen Kategorier


Velkommen til morgenforum for fagpersoner!

Tirsdag 7. mai inviterer SMISO Oslo til foredrag og samtale for fagpersoner, studenter og andre som jobber med barn og unge.

Tema denne gang er søskenincest.

Hvordan kan man som fagperson eller hjelper møte barn og ungdom utsatt for søskenincest? Hvordan kan man møte familiene som helhet?

12 prosent av alle som tar kontakt med SMISO Oslo forteller at de har blitt utsatt for søskenincest. Det er i dag et stort fokus på barn med skadelig seksuell adferd i hjelpeapparatet. Dessverre har vi hittil ikke hatt samme fokus på, og kunnskap om, de barna som utsettes for søskenincest.

Både de utsatte, deres nærstående og hjelpeapparatet rundt kan ha vanskeligheter med å finne løsninger som ivaretar alle parter. Dette, og mer, vil vi gå inn på i dette morgenforumet.

Foredragsholdere: Vigdis Fodnes, sosionom og gestaltterapeut og Trude Barstad, førskolelærer og gestaltorientert coach. Begge jobber på SMISO Oslo og kommer stadig i kontakt med unge utsatte, deres familier og hjelpeapparatet.

Det serveres kaffe og te. Deltakelse er gratis, men påmelding er nødvendig. Send påmelding til post@smioslo.no innen 30. april.

Ved spørsmål, kontakt Trude Barstad på trude@smioslo.no.

Vel møtt!

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart