Studentene inviterer til tur og grilling ved Trollvann

Studentene inviterer til tur og grilling ved Trollvann

Map Unavailable

Dato og Tid
16/11/2020
11:00 - 14:00

Kategorier


Studentene sammen med Ingard inviterer til liten gåtur etterfulgt av båltenning og grilling mandag 16. november klokken 11.00-14.00.

Trollvann ligger ved Grefsenkollen. Fra sentrum kan man ta T-bane 4 og 5, eller trikk 18, til Storo. Fra Storo plattform B tar man buss 56 mot Solemskogen. Gå av på busstoppet Trollveiskrysset. De som tar buss kan møte Marie og Vera på busstoppet kl.10.30 og gå sammen inn til Trollvann (dette er en 20 minutters gåtur.) De som kjører selv, kan møte oss ved Trollvann parkeringsplass kl.11. Vi møtes utenfor cafeen Trollvannstua. Fra parkeringsplassen går vi et lite stykke rundt vannet til anlagt bålplass og tenner bål. Vi stiller med pinnebrød og pølser. Vi tar hensyn til smittevern. Drikke tas med selv, samt hvis man vil grille noe annet.

Taushetsplikt blir ivaretatt gjennom hele turen, dette inkluderer at hvis vi møter noen på offentlig transport på vei til Trollvann, vil vi ikke hilse først.

Påmelding til post@smioslo.no innen onsdag 11.november. Vi trenger minst 4 påmeldte for at turen blir noe av, og kan ha med maks 10. Turen er væravhengig.

Vi gleder oss til en flott tur ut i naturen med dere!

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart