Temakveld om seksualitet

Temakveld om seksualitet

Loading Map....

Dato og Tid
14/05/2019
18:00 - 20:00

Sted
Støttesenter mot incest Oslo

Kategorier Ingen Kategorier


Vi ønsker velkommen til ny temakveld for utsatte og partnere av utsatte!

Denne gangen vil tema være SEKSUALITET.

Hvordan snakker vi med hverandre om egen og felles seksualitet? Og hvordan kan vi få forståelse for egne og felles utfordringer og gleder?

Trude Slettevold Lien, spesialist i sexologisk rådgivning ved Sex og Samfunn, kommer til oss denne dagen for å snakke om seksuell helse og egenseksualitet i parforhold.

Trude er snart ferdig utdannet psykoterapeut, med spesialisering i par- og sexterapi. Hun har vært ansatt ved Sex og samfunn siden 2014, og er medforfatter av Sex og samfunns «Metodebok for seksuell helse». Trude er samtidig nestleder i Norsk forening for klinisk sexologi.

Man trenger ikke være i et forhold for å komme på temakvelden. Både utsatte og/eller partnere er velkomne. Trude vil tilpasse innholdet på temakvelden best mulig for de fremmøtte, og for å få dette til setter vi pris på om du i påmeldingen oppgir om du er utsatt eller partner, evt. begge deler. Det vil være anledning til å stille Trude spørsmål underveis under foredraget.

Det er nødvendig med påmelding til arrangementet. Send påmelding til post@smioslo.no.

Temakvelden varer fra 18.00 til 20.00. Vi serverer kaffe og te til de oppmøtte.

Har du spørsmål kan du kontakte oss på e-postadressen over.

Send oss også gjerne spørsmål du måtte ønske å stille til Trude, eller skriv dem ned og legg dem i forslagskassen på senteret.

For ordens skyld må vi presisere at det ikke er sikkert at Trude vil ha anledning til å svare på alle spørsmålene som sendes inn.

Vel møtt!

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart