Treff for unge voksne

Treff for unge voksne

Loading Map....

Dato og Tid
11/06/2018
17:00 - 19:00

Sted
Støttesenter mot incest Oslo

Kategorier


Mandag 11.juni inviterer vi til treff for unge voksne her på SMI Oslo. 

Kl. 17.00 – kl. 19.00

Vi ønsker å invitere dere, mellom 18-24 år som er utsatt for seksuelle overgrep av en tillitsperson, til et ettermiddagstreff den 11. juni.

Vår erfaring er at mange i denne aldersgruppen synes det er fint å møte andre som er ganske lik i alder, og vi har derfor et eget gruppetilbud til dere. Gruppen er styrt av ansatte og hvor vi sammen i gruppen jobber med ulike temaer.  Vi ønsker å starte nye grupper fra høsten av, og dette er noe av det vi ønsker å informere om på treffet i juni.

I tillegg er vi nysgjerrige på hva dere tenker om de andre tilbudene vi har, som dere også har muligheten til å benytte dere av. Er dette noe som passer dere, eller har dere noen andre ønsker.

Treffet starter kl 17.00, og vi avslutter senest kl 19.00. Vi møtes på Støttesenteret mot incest og seksuelle overgrep, og adressen er Akersgata 1.

Du er hjertelig velkommen til treffet om du bruker tilbudet, har brukt tilbudet tidligere eller om du er helt ny. Vi trenger derimot å vite hvor mange som kommer, så fyll ut slippen nederst som du kan levere til en av oss.

Hilsen fra

Vigdis (vigdis@smioslo.no)    Henrik (henrik@smioslo.no)  Nina (nina@smioslo.no)

 

Påmeldingsfrist er mandag 4. juni

Jeg melder meg på ung-voksen treff 11.juni 2018 kl. 17.00

Navn:_____________________________________________________

Alder:___________________________________

Mail:________________________________________________________

Mobil:_____________________________ kan legge beskjed på svarer: Ja           Nei

Kan sende sms: Ja           Nei

Det er også mulig å melde seg på via e-post – post@smioslo.no – oppgi da informasjonen svarlappen ber om i eposten. Denne slippen oppbevares på SMI Oslo frem til ung-voksen kvelden er ferdig.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart