Allmøte 18.november

Allmøtet er et svært viktig organ på senteret og vi oppfordrer alle brukere og pårørende til å delta på disse møtene. Vårt mål er å drive senteret i takt med brukernes behov og ønsker. Det å dele erfaringer og kunnskap gjennom samtaler og diskusjoner er avgjørende.

Alle har en stemme på SMISO Oslo. Dette gjelder også på allmøtet. Du kan komme alene eller sammen med andre, og du kan lufte de sakene du selv ønsker og har behov for.

Standard saksliste:

  • Velkommen
  • Informasjon og status for støttesenter mot incest
  • Saker og innspill fra møtedeltakere

Dersom du har saker du ønsker å melde i forkant av møtet kan disse sendes til: post@smioslo.no. 

Det vil ikke bli avholdt allmøte i oktober eller desember. Høstens tredje og siste allmøte vil være 18.11.2019 kl. 17.00 – kl. 18.00. 

Beklager at der i vårt nyhetsbrev for november, var teksten satt opp på feil dato for Allmøtet. Vi håper mange har mulighet for å delta på årets siste Allmøte, Støttesenteret mot incest og seksuelle overgrep ønsker å lytte på dine ønsker og behov.

 

Er du ny på senteret? Da vil vi gjerne invitere deg til en enesamtale med en av våre faglige veiledere før du deltar i en av våre tilbud. Ta kontakt på post@smioslo.no eller på tlf. 23 31 46 50.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart