Alt godt og lykke til videre til Marta

Marta T. Slinde takker for seg som daglig leder på SMISO Oslo

Vår daglige leder Marta har siste dag 01. oktober, Hilde som er nestleder går inn som fungerende daglig leder fra 01. oktober 2020.

«Kjære brukere og samarbeidspartnere,
30. september er min siste dag som daglig leder av Smiso Oslo. Nå venter nye spennende utfordringer på meg som leder av Gatejuristen Oslo fra 01. oktober. Nestleder Hilde Kapstad vil være fungerende daglig leder på SMISO Oslo, fra og med 01. oktober. Det har vært en spennende, krevende, rørende og givende tid og jeg er veldig takknemlig for de 4,5 årene jeg har fått vært leder av støttesenteret. Takk til alle dere som har berørt meg, opplyst meg, utfordret meg og inspirert meg. Jeg tar med meg mye lærdom og inspirasjon videre fra støttesenteret. Varme hilsen fra Marta»
Det vil dessverre ikke bli invitert til markering på senteret i forbindelse med Martas avslutning grunnet smittevern.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart