Avslutningsfest for Else-Gro

– Jeg kunne så inderlig ønske at 12 år gamle meg hadde fått møtt deg! sa Marianne Lind til et fullstappet bord av ansatte og brukere. – Måten du har møtt barna som har kommet til senteret på er rett og slett fantastisk.

Seniorrådgiver Else-Gro Jørgensen hadde i dag sin siste arbeidsdag etter 24 år her på SMI Oslo. Hele senteret, tidligere ansatte og både nåværende og gamle brukere samlet seg i fellesarealet for å takke Else-Gro for uvurderlig arbeid og innsats til senteret og ikke minst til de utsatte.

– Jeg kunne så inderlig ønske at 12 år gamle meg hadde fått møtt deg!

Else-Gro kom til SMI Oslo i 1994, og har engasjert seg spesielt med senterets arbeid med barn og unge. Hun har jobbet med og utviklet våre ungdomsgrupper og grupper for unge voksne. Etter to tiår med dette arbeidet har hun uvurderlig kunnskap og erfaring i hvordan å jobbe med, lytte til og møte, barn og unge. Else-Gro har vært en trygg person å komme til og hun har vært en uvurderlig støttespiller i livene til utallige unge mennesker.

Else-Gro takket for at så mange hadde møtt opp, og sa at selv om det var vemodig å nå slutte, satt hun utrolig pris på alle menneskene hun hadde møtt og bekjentskapene hun hadde fått i løpet av tiden sin her.

Du vil bli savnet av oss alle, Else-Gro. Lykke til videre!

Else-Gro er på senteret ut arbeidsdagen i dag, hvis noen ønsker å komme innom for å si hilse på.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart