Bli med på padling på Nøklevann!

Vi er glade for å kunne fortelle at det endelig blir padling på Nøklevann igjen. Dette tilbudet er til alle våre brukere, med eller uten tidligere erfaring med padling. Alle er hjertelig velkomne. Vi vil ha tre samlinger før sommeren og fire etter.
Mandager i juni: 8., 15., 29.
Mandager til høsten: 17. og 31. august, 7. og 28. september

Du kan være med de gangene som passer for deg.

Alle som vil være med må melde seg på. Påmelding til post@smioslo.no. Påmeldinger må komme innen fredag klokken 12, fredagen før den aktuelle padledagen.

Hvordan komme seg dit?
Oppmøte på Nøkkelvann ro- og padleklubb klokken 11:00. Vi avslutter klokken 14:00. Klubben ligger like ved Rustasaga Sportsstue. Kjører du, kan du parkere ved den store parkeringsplassen ved Skullerud Skole.
Om du tar offentlig transport kan du bruke t-bane eller buss.
T-bane: Bane 3 mot Skullerud gå av på Bogerud stasjon og gå derfra til Nøklevann, det vil ta ca. 10 – 15 min å gå.
Buss: Nr. 76 og 79. Gå av på holdeplass Bogerud eller Welding Olsens vei, ved Skullerud Skole.
Er du ny eller ønsker noen å gå sammen med, er det bare å si ifra så kan vi møtes på Bogerud T-banestasjon.

Litt praktisk informasjon;
• Det er viktig å ha på seg klær som holder deg varm, samtidig som de tåler å bli våte. Det kan også være lurt å ha med seg skiftetøy, håndkle, kanskje badetøy, ekstra sko (ikke tunge sko / støvler når du er på vannet), ull-klær, lue, hansker og jakke. Grunnet situasjonen med ekstra smitteverntiltak må du komme i det du skal padle i. Det vil ikke være mulighet for å skifte innendørs på klubben.
• Du må være helt symptomfri for å kunne være med. Her gjelder de samme smittevernstiltakene som på senteret og samfunnet forøvrig.
• For de som vil, samles vi til felles stund ute, med mat og drikke etter padleturen. Av smittevernhensyn må du ta med mat og drikke selv.
• For å begrense smittespredning er det en forventning om at du vasker ned utstyret du har brukt når du er ferdig med padleturen, dette gjelder også flytevesten.
• Vi vil også minne dere på at dere er med på eget ansvar. Det er en forutsetning fra padleklubben (som vi støtter) at du er svømmedyktig for å kunne være med. Dette av sikkerhetshensyn.

Har du spørsmål, eller ønsker å melde deg på, send en e-post til post@smioslo.no

Vi gleder oss!

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart