Else-Gro takker for seg

Det er med en følelse av vemod jeg denne gangen setter meg ned for å skrive til nyhetsbrevet. Etter 24 år som ansatt ved SMI Oslo velger jeg nå å ta steget ut og over i nye spennende utfordringer et annet sted.

Jeg har vært heldig som har fått være en del av dette senteret i alle disse årene, fått være med på oppturer og nedturer, på festdager og på hverdager. Jeg har fått møte så mange unike og flotte små og store jenter og gutter og kvinner og menn, fått ta del i sorger og gleder store og små, og blitt vist så mye tillit og respekt. Alt dette og alle dere har vært med å forme meg til den jeg er i dag, fagpersonen og mennesket. Det gjør meg ydmyk, berørt og fylt av respekt. Jeg skulle gjerne ha sagt tusen takk til hver og en av alle dere som har latt meg få ta del i små og store øyeblikk gjennom disse årene. Jeg sender derfor ut en stor takk og en varm tanke til alle.

Min tid her på huset rundes av i mai, og min siste arbeidsdag blir tirsdag 29.mai.

Varm hilsen fra Else-Gro

Vi ønsker i forbindelse med den siste arbeidsdagen til Else-Gro å invitere alle brukere og ansatte til en avskjedsmarkering med kake og kaffe. Markeringen av Else-Gro blir tirsdag 29. mai, kl 12.00 – kl. 13.00.

Vel møtt!

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart