Nytt kreativitetsrom på SMISO Oslo

Vi har nå laget et kreativetsrom på kjøkkenet her på SMISO Oslo. Dette er åpent for alle brukere og pårørende som ønsker å være male, tegne, skrive eller bare slappe av og være kreative.

De som ønsker er også velkomne til å male et bilde eller tegne en illustrasjon til årets utgave av SMISOs tidsskrift, Ikke Stikka. Årets tema er Tilhørighet.

Tilhørighet kan også uttrykkes kunstnerisk og mange med traumer er nettopp veldig kreative da det kan vært vondt å sette ord på overgrepene, eller man eier kanskje ikke ord for overgrepene som skjedde.

For mange blir kunst en hjelp til selvhjelp via kunst og uttrykksterapi. Det kan også for noen være enklere å være sosial når en kan male, tegne, strikke, klippe og klistre osv. på vår hyggelige kjøkkenstue, praten går da noen gange enklere.

«Hva er tilhørighet for meg?»

Vi håper du har lyst til å tenke: hva er tilhørighet for meg? Hvordan føler man tilhørighet?

Kanskje blir ditt kunstuttrykk så bra at du har lyst til å bidra med å sende det inn til redaksjonen? Da kan du gi det til en ansatt som vil gi det videre til redaksjonen. Om du har et dikt, noen ord eller en tittel til kunstverket er det fint om du også samtidig gir det til den ansatte.

Man er selvsagt hjertelig velkommen til å være kreativ også selv om man ikke har ønsker om å bidra med noen til tidsskriftet vårt, Ikke stikka.

Formålet med Ikke Stikka er at magasinet skal være brukere ved SMISO og andre utsatte stemme ut til verden og hjelpe med å opplyse fagfolk og andre i samfunnet om tema incest og seksuelle overgrep. Sammen kan vi gjøre en forskjell og hjelpe andre som igjen vil gi ringvirkninger ut så enda flere kan få den hjelp og støtte de trenger.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart