Markering for Nina – Fredagskaffe 13.desember

Fredag den 13. desember vil vi ha en markering av vår kjære Nina, som har sin siste arbeidsdag her ved Støttesenter mot incest og seksuelle overgrep Oslo 1. desember.

Vi takker Nina for den flotte jobben hun har gjort her i mange år og kommer til å savne den støtten og de kloke ordene hun raust har delt ut til brukere og kolleger. Hjertelig takk Nina, vi ønsker deg lykke til videre.

Nina har skrevet noen hyggelige ord: 

Kjære dere alle.

Så var det min tur til å takke for meg. Etter en periode med mye sykdom har jeg nå valgt å gå av med AFP. Det er med blandede følelser jeg gjør dette valget. På den ene siden kommer jeg til å savne dere og de fantastiske kollegaene mine , på den andre siden skal jeg hygge meg med hus/hage, fiske, mulig ny valp og min flotte mann.

Jeg begynte å jobbe på SMI i 1987 og har til sammen jobbet over tyve år. Utover dette har jeg møtt mange fra SMI da jeg drev min egen terapi-virksomhet.

Utallige er alle de gode møtene med modige og fantastiske mennesker jeg har møtt gjennom disse årene. Jeg takker ydmykt for at jeg har fått oppleve dette i jobben min. Jeg har lært utrolig mye av dere.

Jeg ønsker alle det beste for livet framover!

 

Vennlig hilsen

Nina

 

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart