archive arrow-down arrow-left-circle arrow-right-big arrow-right-circle arrow-right bag bike board book chat circle-arrow-left contrast download human map-pointer minus open-in-browser phone photo play plus print search-big search-small share write zoom-in zoom-out

Kurs i selvforsvar 25. og 26. november

SMI arrangerer kurs i selvforsvar for brukere. Kurset holdes av to instruktører fra KIK, Kvinner i kamp, og vi skal være i Oslo Tae Kwan do klubbs lokaler på Bislett stadion. Amina og Vigdis er med som ansatte fra SMI.  

Selvforsvarskurset har fokus på grensesetting og selvforsvar, og KIK skriver på nettsiden sin at: Selvforsvar er å kunne ta vare på seg selv, og å kunne forsvare seg mot angrep. Du lærer enkle, men effektive teknikker for å kunne yte fysisk motstand. I tillegg er selvforsvar mer enn fysiske teknikker og hurtighet eller styrke. Det er også å lære å unngå en farlig situasjon, ved blant annet å lære grensesetting og kunne vurdere situasjoner før det kommer til fysisk vold.

Tidspunkt kl. 10-15 både lørdag og søndag. Lørdag møtes vi kl. 9.45 ved inngang 1 på Bislett stadion, så går vi sammen til lokalene.

Ta på mykt behagelig tøy og ha med sklisikre sokker eller du kan gå barbeint. Det anbefales også å ta med ekstra genser/jakke til å ha på når vi har teoridelen.

Kurset er gratis, men du må ta med/kjøpe lunsj selv.

Påmelding innen 21. november til vigdis@smioslo.no eller amina@smioslo.no.

Selvforsvarskurset i fjor var svært vellykket, med mange oppmøtte og god trening og mye nyttig kunnskap til alle. Vi håper at flere har mulighet til å bli med i år også! :) 

Kurset vil dessverre avlyses dersom det er for få påmeldte.