archive arrow-down arrow-left-circle arrow-right-big arrow-right-circle arrow-right bag bike board book chat circle-arrow-left contrast download human map-pointer minus open-in-browser phone photo play plus print search-big search-small share write zoom-in zoom-out

Aktivitet: Kreativt maleverksted

Velkommen til kreativt maleverksted i forbindelse med fagdag og Messe for verdighet!

Mandag 2. oktober, fra kl. 17.00 - kl. 20.00 

Sted: SMI Oslo, Akersgaten 1

Tema for verkstedet er: "Veien videre".

Uttrykk deg selv og lær å lytte til dine kreative impulser gjennom å utforske kunstmodaliteter. Vi begynner med enkle kunst-baserte aktiviteter for å komme i stemning og bli kjent med materialene. Det blir god tid til å utforske og leke med både verktøy og farger! I løpet av verkstedet inviteres deltakerne til å dele med andre deltakere om prosessen, produktet og veien videre. Både nybegynnere og erfarne er velkomne.

Kom som den du er. Det eneste som kreves, er at du er nysgjerrig, og at du er motivert på å få pusterom og jobbe med kreative metoder!

I forbindelse med fagdag og messe for verdighet den 20 oktober arrangeres det et kreativt maleverksted hos oss på SMI den 2.oktober. Maleverkstedet ledes av Miriam Segal. Miriam som er student på kunst- og uttrykksterapi (KUT) på Høgskolen i Sørøst-Norge, og er i tillegg utdannet musikkterapeut. Miriam har for tiden praksisen sin på SMI Oslo. Det vil bli mulighet for de som ønsker det å få utstilt sitt bilde i forbindelse med fagdagen som arrangeres i forbindelse med Messe for verdighet.

Velkommen!

Påmelding til: anine@smioslo.no eller tonje@smioslo.no innen mandag 25.september.

Vi har plass til maksimalt 10 deltakere, så ikke vent med å melde deg på!

Galleri