archive arrow-down arrow-left-circle arrow-right-big arrow-right-circle arrow-right bag bike board book chat circle-arrow-left contrast download human map-pointer minus open-in-browser phone photo play plus print search-big search-small share write zoom-in zoom-out

Morgenforum for fagfolk -april

Tirsdag 17.april

Kl. 08.30 - kl. 10.15

Sted: SMI Oslo, Akersgata 1, 4.etasje.

 

Er du fagperson eller student og interessert i ulike tema om seksuelle overgrep? Da kan dette morgenforumet være noe for deg!

Tema: «TOLERANSEVINDUET» - Hva som skjer i hjernen når man blir utsatt for seksuelle overgrep som barn. Toleransevinduet er av nøkkelbegrepene innen nyere traumepsykologi og kan brukes både som en forståelsesmodell og som et praktisk verktøy. Begrepet toleransevinduet referer til det aktiveringsnivået vi har som er optimalt – det vil si det er ikke for høyt og ikke for lavt. Det er i denne sonen hvor vi lærer lettest og hvor vi er mest oppmerksomt tilstede i situasjoner og relasjoner.

Foredragsholder: Anine Aamaas. Hun har jobbet som sosialkonsulent på SMI Oslo i over seks år og har bakgrunn som fysioterapeut. Hun er i tillegg utdannet psykodramaterapeut, og har flere kompetansekurs innenfor traumer og dissosiasjon.

Velkommen!

Påmelding onsdag 11.april til:

trude@smioslo.no

NB! Vi har bare 35 plasser i vårt lokale, førstemann til mølla!