archive arrow-down arrow-left-circle arrow-right-big arrow-right-circle arrow-right bag bike board book chat circle-arrow-left contrast download human map-pointer minus open-in-browser phone photo play plus print search-big search-small share write zoom-in zoom-out

Tilbud for deg mellom 18 – 23 år

På SMI Oslo har vi et eget tilbud til incestutsatte gutter og jenter mellom 18 og 24 år. De kan være med på alle tilbudene vi har til de over 18 år, men vi har i tillegg et tettere opplegg og oppfølging av brukerne våre i denne aldersgruppen. Det består av egne samtalegrupper, enesamtaler, kontakt på sms og på mail. Les mer om dette under tilbudene våre.

Mange unge voksne har ulike tanker og spørsmål rundt det å være utsatt. Om du er en av de, så kanskje du har kjent deg alene i det du har opplevd, kanskje du har kjent at det er skummelt å være sammen med andre mennesker, har kjent på skam- og skyldfølelse, føler deg skitten, føler deg annerledes enn alle andre, synes det var vanskelig å finne din egen identitet og kanskje du lurer på om livet kan bli bedre? Dette er tema som vi snakker mye om både i enesamtaler og i grupper.

Vi som jobber på SMI vet mye om hvordan det er å være utsatt for incest. Det gjør også alle de incestutsatte som bruker senteret, og som du kan møte om du ønsker det.

For å ha fullt utbytte av våre tilbud er det en forutsetning av du har konkrete og kognitive minner om overgrepene.

Vi startet opp med vårt konkrete tilbud til unge voksne i 2010, og i løpet av denne tiden har over 70 unge voksne funnet veien og brukt ett eller flere av tilbudene. Per dags dato er vi to ansatte som jobber med dette tilbudet og du er hjertelig velkommen til å ta kontakt.

Dette er noe av det vi kan tilby deg mellom 18-23år

 

 

 

Enesamtaler:

Du får prate med en av oss som har ansvar for dette tilbudet. Vi setter av en time og snakker om det du har behov for. Det er ingen krav til hva du skal dele i denne timen og tempoet styrer du selv.

SMS:

Vi har gjerne litt kontakt ved å sende sms før og etter enesamtaler eller grupper.

E-post:

Mange mailer oss mye uavhengig om de går i gruppe eller har samtaler. Send oss gjerne en mail med det du tenker eller lurer på. Er du ikke klar for å komme fysisk til støttesenteret mailer vi gjerne frem og tilbake den tiden du har behov for det.

Samtalegruppe:

Vi har en egen samtalegruppe for unge/voksne fra 18-23 år. Dette er lukkede grupper med 4-5 deltagere.

Samlinger for ung/voksen:

To ganger i året forsøker vi å samle alle vi er i kontakt med i alderen 18 – 23 år, uavhengig om de går i gruppe eller i samtaler. Men vi ønsker at brukere under dette tilbudet skal få muligheten til å bli kjent med hverandre og at ”gamle” brukere kan dele erfaringer fra tilbudet med nye brukere.

Ta kontakt med oss for mer info om ung/voksen::

post@smioslo.no, eller ring oss på telefonnummer 23 31 46 50.