Om Koronavirus – forebyggende tiltak ved senteret

Vi skal være tilstede i menneskers livskriser, og derfor er det av ekstra stor betydning at vi klarer å holde senteret åpent for dem som trenger oss, og at de som kommer til oss kjenner seg trygge. Vi forholder oss derfor fremover på følgende måte:

  1. Vi unngår å håndhilse på hverandre. Det gjelder også nye brukere som kommer til første samtale. Det kan virke rart å ikke skulle ta hverandre i hånda når vi møtes, men håper på forståelse for det. Vi lover å ta godt imot alle likevel.
  2. Vi unngår all fysisk kontakt.
  3. Alle som bruker senteret må være svært nøye med håndvask.
  4. Du finner antibac flere steder på senteret. Bruk så mye du vil. Men husk at antibac ikke er fullverdig erstatning for god håndvask!
  5. Er du forkjølet, hoster eller har andre symptomer på luftveisplager, omgangssyke eller influensa, ber vi om at du enten venter med å komme til senteret til du er frisk, eller ber om utsettelse av avtalen. Det er også mulig å gjøre avtale om å ta samtaler på telefon i stedet for at du kommer til senteret så lenge du er syk.

Takk for at du hjelper oss å holde senteret smittefritt, og husk at selv om landet er i en uoversiktlig situasjon er du hjertelig velkommen til oss, og til å ta kontakt med oss.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart