Oversikt over informasjonskapsler

Dette er en informasjonskapsel

En informasjonskapsel er en liten datafil, som sendes til nettleseren på din PC, mobiltelefon eller ditt nettbrett (alle blir heretter kalt «enhet») fra nettsidens server, og som lagres på din enhet.
Hver nettside kan sende sin egen informasjonskapsel til nettleseren din dersom nettleserens innstillinger tillater det. Mange nettsider gjør dette hver gang en bruker siden deres, så de kan følge flyten i nettrafikken.

Slik bruker vi informasjonskapsler

Informasjonen fra deg som benytter nettsiden vår er innsamlet passivt og lagres i informasjonskapsler. Den kan ikke benyttes til å identifisere deg, men enheten du benytter blir identifisert.
Informasjonskapslene inneholder blant annet informasjon om innlogging, side-innstillinger, navigasjon, tid for besøk, nettleserversjon med mer.

Stille nettleseren din for å reservere deg mot at informasjonskapsler settes

Du har muligheten til å akseptere eller avvise informasjonskapsler. De fleste nettlesere aksepterer automatisk cookies, men du kan endre innstillingene i nettleseren din til å avvise informasjonskapsler hvis du foretrekker det.
På Nettvett.no får du veiledning i hvordan du kan stille inn nettleseren din for å akseptere eller avvise informasjonskapsler.

Våre informasjonskapsler

Nedenfor følger en oversikt over informasjonskapsler som blir brukt av vår side.

Navn Beskrivelse
_ga, _gat, _gid Brukt av Google analytics for å hente brukeradferd og målrettede annonser, ingen personlig data blir samlet.
NID Brukt av Google maps.
_icl_visitor_lang_js, _icl_current_language, wpml_browser_redirect_test Brukt for å administrere språk og dine innstillinger for språk.

Kontakt oss gjerne ved spørsmål

Hvis du har spørsmål om informasjonskapsler så kan du gjerne ta kontakt på post@smioslo.no
Vår personvernerklæring kan du finne her.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart