Padling på Nøklevann med introkurs til klubben 31. august

Kjære alle sammen.

Vi er glade for å kunne fortelle at det endelig blir padling på Nøklevann igjen. Dette tilbudet er til alle våre brukere, med eller uten tidligere erfaring med padling. Alle er hjertelig velkomne.
            Mandager til høsten: 31. august, 7. og 28. september

Hvordan komme seg dit?

Oppmøte på Nøkkelvann ro- og padleklubb klokken 11:00. Vi avslutter klokken 14:00. Klubben ligger like ved Rustasaga Sportsstue. Kjører du, kan du parkere ved den store parkeringsplassen ved Skullerud Skole.

Om du tar offentlig transport kan du bruke t-bane eller buss.

T-bane: Bane 3 mot Skullerud gå av på Bogerud stasjon og gå derfra til Nøklevann, det vil ta ca. 10 – 15 min å gå.

Buss: Nr. 76 og 79. Gå av på holdeplass Bogerud eller Welding Olsens vei, ved Skullerud Skole.

Er du ny eller ønsker noen å gå sammen med, er det bare å si ifra så kan vi møtes på Bogerud T-banestasjon. 

 

Mandag 31. august vil Margot, for de som ønsker det, å tilby kurs med obligatorisk velt på slutten av kurset. De som ønsker å ta dette kurset får så ordinært medlemskap i Nøklevann ro- og padleklubb og kan dermed benytte seg av klubbens tilbud i ordinære åpningstider.

Ønsker du å ta dette kurset, møter du til vanlig tid. Da rekker vi å ta teoridelen på land før resten av gruppen kommer, så padler vi sammen med gruppen som vanlig. På slutten av padleøkten blir det en kontrollert obligatoriske velten inne ved badestranden, før en går i land skifter og rydder utstyret på plass. De som ikke ønsker å ta dette kurset, eller har det fra før, må da oppholde seg noe separat fra gruppen som ønsker kurset. Ingard eller Amina vil ta hånd om dere inntil vi sammen går på vannet.

Det er gratis å bli med.

Nye deltagere er velkomne! Ønsker du å ta dette kurset eller delta på kun padling med resten av gruppen, kan du melde deg på til post@smioslo.no.

 

Påmelding innen fredag 28. august

Link til klubben http://nrpk.no/

Litt praktisk informasjon;

  • Det er viktig å ha på seg klær som holder deg varm, samtidig som de tåler å bli vått. Det kan også være lurt å ha med seg skiftetøy, håndkle, kanskje badetøy, ekstra sko (ikke tunge sko / støvler når du er på vannet), ull-klær, lue, hansker og jakke. Grunnet situasjonen med ekstra smitteverntiltak må du komme i det du skal padle i. Det vil ikke være mulighet for å skifte innendørs på klubben.
  • Du må være helt symptomfri for å kunne være med. Her gjelder de samme smittevernstiltakene som på senteret og samfunnet forøvrig.
  • Du må melde deg på via epost til post@smioslo.no
  • For de som vil samles vi til felles stund ute, med mat og drikke etter padleturen. Av smittevernhensyn må tu ta med mat og drikke selv.
  • For å begrense smittespredning er det en forventning om at du vasker ned utstyret du har brukt når du er ferdig med padleturen, dette gjelder også flytevesten.
  • Vi vil også minne dere på at dere er med på eget ansvar. Det er en forutsetning fra padleklubben (som vi støtter) at du er svømmedyktig for å kunne være med. Dette av sikkerhetshensyn

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart