Støttesenteret fyller 34 år 10.juni! Gratulerer med dagen!

Støttesenter mot incest og seksuelle overgrep Oslo fyller 34 år!

Siden 10.juni 1986 har vi kjempet mot incest og seksuelle overgrep. Vi har opplevd sterke menneskemøter og fellesskap. Siden starten har vi vært opptatt av å hjelpe hverandre. Ved fellesskap som bygger på gjensidig støtte, solidaritet og vennskap mellom brukere. Vi vet at mange har opplevd å få god hjelp på Støttesenteret. Det er vi glade for.

Kampen er ikke over. Fortsatt utsettes mange barn og unge for incest og seksuelle overgrep.

«Et incestutsatt barn blir utsatt for overgrep 24 timer i døgnet hver dag. Ikke fordi overgrepene faktisk skjer kontinuerlig, kanskje blir det med denne ene gangen. Men fordi når overgrepene har skjedd én gang, så vet barnet aldri om eller når det skal skje igjen» (sitat av Marianne Lind, en av Støttesenterets grunnleggere).

Ingen skal bli utsatt for seksuelle overgrep. Allikevel skjer det. Derfor er vi her og vil fortsette vårt viktige arbeid. For å hjelpe de som er utsatt, for å hjelpe pårørende og for å jobbe forebyggende.

Vi har startet en pengeinnsamling, og håper du vil bidra.
Se innsamlingen her.

TUSEN TAKK FOR DITT BIDRAG!

Støttesenter mot incest Oslo ble stiftet i 1986 av Marianne Lind og Inger Gilje. Mer om starten på vår historie kan du lese her.
SMI Oslo endret navn til Støttesenter mot incest og seksuelle overgrep Oslo i 2018 for å gjøre navnet mer dekkende for senterets tilbud og målgrupper. Vi arbeider fremdeles etter metoden “hjelp til selvhjelp”, en metode som bygger på en forståelse om at alle mennesker har iboende ressurser som kan brukes for å skape endringer i eget liv.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart