Student i praksis – Velkommen Tewodros!

Med jevne mellomrom tar Støttesenter mot incest og seksuelle overgrep Oslo imot studenter som ønsker å ha sin praksisperiode hos oss. Nå er tiden her igjen, og vi ønsker hjertelig velkommen til Tewodros Matebe, som er avgangsstudent på Bachelor i vernepleie ved OsloMet. Tewodros Matebe startet praksisen sin hos oss i uke 3, og vil være sammen med oss ut uke 11, 2020. Marianne Lind kommer til å være Tewodros Matebes veileder, og Hilde Kapstad som vil følge opp det praktiske fra dag til dag. Tewodros Matebe vil i hovedsak være på Åpent hus, men ved anledning også få erfaring med våre øvrige tilbud her på huset.

Velkommen til Tewodros Matebe.

 

Hei alle sammen!

Jeg heter Tewodros Matebe, og er 27 år. Jeg er gift, men har ikke barn enda. Jeg er opprinnelig fra Etiopia og har bodd i Norge siden 2011. Jeg studerer vernepleie på OsloMet og går på siste året nå. Jeg har 6 års arbeidserfaring med å jobbe med mennesker med varierende funksjonsnivå, alder og bakgrunn. Jeg er veldig glad i å jobbe med mennesker og for mennesker. Jeg er i sluttfasen av studiet mitt på bachelor grad i vernepleie. Her skal jeg skrive min bacheloroppgave om overgrep og hvilke konsekvenser overgrep har for utsatte og pårørende. Jeg gleder meg til å møte alle dere og lære mye fra dere. 

Hilsen Tewodros Matebe.

 

Fotografi av Aleksandr Slobodianyk

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart