Takk for meg!

Takk for meg!

For noen år det har vært. Jeg visste vel egentlig ikke helt hva jeg gikk til da jeg kom til SMISO, men jeg visste at dette var noe jeg ville jobbe med. Jeg visste at dette var et arbeid som til tider ville bli utrolig krevende. Men jeg visste ikke hvor godt jeg ville bli tatt imot av både ansatte og ikke minst av dere som bruker senteret.

Jeg går videre til journalistikkstudier ved Oslomet og en jobb som fotograf i et lite filmselskap. Her vil jeg blant annet jobbe med nettopp tematikken vi har jobbet med her på senteret de siste årene – jeg håper å bruke det jeg har lært her som grunnlag for å kunne fortsette å spre kunnskap og informasjon om incest og seksuelle overgrep til barn, unge og voksne.

Jeg har vokst utrolig mye i løpet av tiden her. Jeg har fått et perspektiv og et engasjement som jeg vil ta med meg resten av livet. Det vil jeg takke dere for.

Så takk til alle som har gjort disse årene til noen av de mest minnerike, utfordrende og givende årene jeg har hatt. Og tusen takk til alle som har delt sine historier og sitt engasjement med meg og gitt meg muligheten til å lære og være en del av dette arbeidet.

Hilsen

Håkon

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart