archive arrow-down arrow-left-circle arrow-right-big arrow-right-circle arrow-right bag bike board book chat circle-arrow-left contrast download human map-pointer minus open-in-browser phone photo play plus print search-big search-small share write zoom-in zoom-out

Tur til Henie Onstad!

Hennie Onstad Kunstsenter viser i disse dager en utstilling av japanske Yayoi Kusama. Utstillingen er full av farger, mønstre og bevegelse. Prikker, gresskar og ekspanderende mønstre er gjennomgåeden motiver.

Kusama er i dag 86 år gammel og har en karriere som spenner seg over 70 år. Hun regnes som en av verdens mest populære kunstnere. Hun har vært åpen om tiden da hun var innlagt på mentalsykehus i Tokyo og ha bevist valgt å bruke psykosen i sitt kunstneriske uttrykk. «Jeg ønsker ikke å kurere mine psykiske problemer,» sa hun en gang til en journalist. «Jeg vil bruke dem som en skapende kraft i kunsten min.»

Onsdag 13. april inviterer vi alle brukere av SMI Oslo til å bli med og se Kusamas utstilling, I uendeligheten.

Praktisk info: Vi møtes utenfor senteret kl.12.00 og tar følge til Hennie Onstad Kunstsenter.

Vi spanderer billett til offentlig transport samt inngangspenger. Det er hyggelig å sitte sammen etterpå og ta noe godt å drikke. Vi gleder oss!

http://www.dn.no/d2/2016/02/15/1306/Kunst/prikk-prikk-prikk