archive arrow-down arrow-left-circle arrow-right-big arrow-right-circle arrow-right bag bike board book chat circle-arrow-left contrast download human map-pointer minus open-in-browser phone photo play plus print search-big search-small share write zoom-in zoom-out

Enkel styrketrening

I august ønsker vi å starte opp en lukket gruppe som skal ha et fokus på fysisk aktivitet og helse. Hvorfor det? Fordi kropp og sjel henger sammen.

Hva innebærer dette? Dere vil være med på å definere dette, men vi tenker at dette i hovedsak vil bestå av to deler:

1. Det skal innebære praktisering av ulike former for fysisk aktivitet. Her er det et ønske om å utfordre komfortsonen i trygge rammer, hvor vi tar hensyn til hver enkelt sitt utgangspunkt.

2. I tillegg til dette vil vi sette av tid til samtaleemner som for eksempel kan handle om viktigheten av våre primærbehov, livsstil i et langtidsperspektiv, kroppsbilde, kosthold, splittelse i det indre og ytre og lignende.

Dersom dette er noe du er interessert i eller har spørsmål i forhold til, ta kontakt med Kristine på mail kristine@smioslo.no.

Vi tjuvstarter med litt aktivitet i juni og inviterer den 30. juni kl. 16.00 - 17.00 til: "Enkel styrketrening" med Kristine (10 plasser).

Påmelding til Kristine@smioslo.no. Første mann til mølla!

Dette er åpent for alle, uavhengig om du ønsker å delta i gruppa eller ikke.

Jeg håper vi sees!

Hilsen Kristine

Galleri