archive arrow-down arrow-left-circle arrow-right-big arrow-right-circle arrow-right bag bike board book chat circle-arrow-left contrast download human map-pointer minus open-in-browser phone photo play plus print search-big search-small share write zoom-in zoom-out

Dagssamling for menn som har vært utsatt for seksuelle overgrep

Støttesenter mot Incest Oslo, SSMM (Senter mot seksuelle overgrep mot menn) og ADAM inviterer i høst til to dagssamlinger for deg som har vært utsatt for seksuelle overgrep. Samlingene er et initiativ som har blitt til i forlengelsen av de årlige mannshelgene med Mike Lew som vi har arrangert i noen år, men du trenger ikke å ha vært med på disse for å delta på dagssamlingene.

Samlingen er på lørdager for å gi mulighet for flere å delta. Det var en i  oktober og neste er 3. desember. Tidsrammen er kl. 12.00 - 17.00. Du kan være med på denne samlingen selv om du ikke var med på den i oktober.

Mange menn som har vært utsatt for seksuelle overgrep synes det er vanskelig å finne andre å snakke med om hvordan det er å leve med overgrepserfaringer. Dagssamlingene er tenkt som et møtested hvor en kan oppleve å stå sammen og utveksle erfaringer med andre i en lignende situasjon. Vi veksler mellom samlinger med alle deltakere og samtaler i mindre grupper. Det vil være rom for å lytte til andre og selv foreslå temaer som en opplever det viktig å få snakket om.

Sted: SMI Oslo i Akersgata 1-4.

Dørene er åpne fra kl. 11.30. Kom i god tid slik at vi kan begynne kl. 12 og får brukt tiden på en god måte. Det vil være kaffe/te og noe frukt eller lignende å spise når du kommer. Vi spiser lunsj kl. 14. Det er ikke noen deltakeravgift.

Meld deg på til Lennart på ADAM: lennart.persson@kirkeligressurssenter.no, tlf 474 69 724. Du kan delta på én eller begge samlingene. Ta gjerne kontakt hvis du har spørsmål eller synspunkter.

Neste mannshelg med Mike Lew blir 5.-7. mai 2017.

 

Galleri