archive arrow-down arrow-left-circle arrow-right-big arrow-right-circle arrow-right bag bike board book chat circle-arrow-left contrast download human map-pointer minus open-in-browser phone photo play plus print search-big search-small share write zoom-in zoom-out

Selvhjelpsgruppe for partnere

Selvhjelpsgruppe for partnere mandag 12. desember kl. 17.00 - 19.00

Dette er et tilbud til deg som partner. Dette er en lukket gruppe. Har du lyst til å begynne i en lukket selvhjelpsgruppe på kveldstid? Vi jobber med å sette sammen nye gruppe nå.

Hvis du har tenkt at selvhjelpsgruppe kan være noe for deg, ta kontakt med oss for en uforpliktende samtale eller fyll ut selvhjelpsgruppeskjemaet som du finner på senteret eller kan få tilsendt.

Alle deltagere får hjelp til å finne sin personlige målsetting.

Er det noe du lurer på eller er usikker på så spør oss.

  • I en selvhjelpsgruppe er det fra fire til seks deltakere. Møtene er her på sentret og varer i to-tre timer.
  • Alle selvhjelpsgruppene får tildelt en veileder som følger gruppen så lenge den eksisterer. Veileder er i gruppen de 2-4 første gangene, deretter ved behov og siste gang for en evaluering.
  • Selvhjelpsgruppene følger en fast struktur, hvis du vil være med i en gruppe binder du deg for 12 møter, en gang i uken.
  • Hvordan sette ord på egne behov og følelser overfor seg selv og andre? Hvordan er det for deg å leve som partner til en incestutsatt? På bakgrunn av dette utarbeider hver enkelt gruppedeltaker en målsetting med arbeidet i gruppen.

Dersom du er interessert i å være med i en gruppe send oss en e-post hvor du oppgir navn, alder og telefonnummer. Send til kari@smioslo.no

Ønsker du mer informasjon kan du ringe til oss på telefon  23 31 46 50. Spør etter Kari, eller send oss en e-post.

Galleri