archive arrow-down arrow-left-circle arrow-right-big arrow-right-circle arrow-right bag bike board book chat circle-arrow-left contrast download human map-pointer minus open-in-browser phone photo play plus print search-big search-small share write zoom-in zoom-out

Redaksjonsmøte Ikke Stikka*

Redaksjonsmøte ikke Stikka`

Fredag 7. juli kl. 11.00 - 12.00

Tema: BARNET

Sted: Det store møterommet på Støttesenter mot Incest Oslo

Deadline for neste Ikke Stikka’:er  oktober 20 2017,

Arbeidet med SMIs tidsskrift, Ikke Stikka’, er godt i gang og vi har fått inn mange gode forslag og ideer. I de kommende ukene skal vi ansatte gå gjennom ideene og bidragene levert, og lage en plan for gjennomføring av dette. De første intervjuene vil bli gjennomført i mai måned med Peder og Håkon. Hvis noen ønsker å være med på intervjuene, evt ta bilder av intervjusubjektene, møt på redaksjonsmøtet, eller ta kontakt med Håkon på hakon@smioslo.no.

Vi tar fremdeles imot alle former for bidrag, inkludert selvskrevne tekster, fotografier og illustrasjoner. Å bidra eller jobbe med Ikke Stikka’ er et lavterskel tilbud, og vi tar imot alle former av tekster. De ansatte ved senteret vil hjelpe deg med skriving og intervjuer hvis det er behov for det.

Vi må samtidig informere om at vi ikke kan garantere at alle innsendte bidrag vil bli publisert i Ikke Stikka’. 

På det kommende redaksjonsmøtet vil vi fordele arbeidsoppgaver for de kommende tekstene som skal skrives, og håper derfor mange ønsker å bli med på møtet. Hvis du har skrevet eller fotografert noe du ønsker å bidra med, eller har en idé til et intervju, er det bare å ta kontakt med oss på hakon@smioslo.no frem til da!

Vel møtt på neste møte, og vi håper mange ønsker å dele sine ideer med redaksjonen!

 

 

Galleri