archive arrow-down arrow-left-circle arrow-right-big arrow-right-circle arrow-right bag bike board book chat circle-arrow-left contrast download human map-pointer minus open-in-browser phone photo play plus print search-big search-small share write zoom-in zoom-out

Redaksjonsmøte Ikke Stikka*

Ikke Stikka’ i 2018

Velkommen til andre redaksjonsmøte!

Mandag 19. mars

Kl. 13.00 - kl. 14.00

 

Arbeidet med Ikke Stikka for 2018 er i gang igjen og vi har nylig gjennomført årets første redaksjonsmøte. Nå er vi i gang, og sitter allerede med flere gode forslag til artikler og illustrasjoner, og tanker om tema å jobbe med i år.

 

Vi fortsetter arbeidet på neste redaksjonsmøte i 19. mars i SMIs lokaler i Akersgata.

 

Har du ideer til tekster eller intervjuer? Kanskje du sitter på noen flotte illustrasjoner eller egenproduserte dikt? En fotoserie kanskje? Du kan bidra med å selv komme på møtet, eller sende oss en e-post med dine tanker eller ideer. Du bidrar til Ikke Stikka slik det passer deg selv. J

 

Tema for neste utgave er ikke bestemt enda. Har du derfor ideer til aktuelle temaer innenfor incest- og seksuelle overgrepsproblematikken, send disse gjerne inn til redaksjonen eller ta med deg ideene dine på møtet.

 

Vi i redaksjonen har også diskutert muligheten for å endre navnet til Ikke Stikka’ i 2018. Dette kommer vi til å diskutere mer på kommende redaksjonsmøte. Vi ønsker også tilbakemeldinger fra dere, enten dere er brukere på SMI, abonnenter av nyhetsbrevet eller lesere av Ikke Stikka’, om dette. Synes du Ikke Stikka bør endre navn? Eventuelt til hva? Kom gjerne med innspill!

 

Ønsker du ellers å bidra, eller om du har spørsmål til redaksjonen, er det bare å ta kontakt med Håkon, på hakon@smioslo.no.

 

Vi ses!

 

Galleri