archive arrow-down arrow-left-circle arrow-right-big arrow-right-circle arrow-right bag bike board book chat circle-arrow-left contrast download human map-pointer minus open-in-browser phone photo play plus print search-big search-small share write zoom-in zoom-out

Fredagskaffe og markering av Kristine som også fyller 30 år

Fredag 12. januar

Kl. 13.30 – kl. 14.30

TAKK – SMI, dere har lært meg så mye!

 

Nå var det min tur til å skrive en liten tekst her i nyhetsbrevet - fordi jeg skal begynne i ny jobb. Jeg føler meg heldig som har fått en jobb jeg har lyst på, samtidig føler jeg på en stor dose ambivalens over å skulle forlate SMI og mitt engasjement her!

SMI har utfordret meg på så mange spennende måter, og ikke minst har SMI tilført mye ny kunnskap, om ting jeg ikke var klar over at jeg ville vokse så mye på som både medmenneske og sosionom. Kunnskap jeg nå skal ta med meg videre til NAV Grünerløkka, nærmer bestemt «ungdomsavdelingen». Det blir spennende og utfordrende på en gang, og jeg ser frem til å bevare all innsikt, ydmykhet og kunnskap som dere alle har vært med på å gi meg.

Jeg er ydmyk, rørt, imponert og ekstremt fasinert over så mye MOT, vilje, ærlighet og omsorg jeg har fått erfare og ta del i her på SMI. 

Offisielt jobber jeg på SMI ut januar 2018, men fordi jeg har ferie til gode går jeg ut i den 12. januar (pssssst: jeg fyller 30 år den dagen).

 

Enn så lenge: TAKK!!!! Vi sees.

Alt godt,

Kristine J 

Galleri