archive arrow-down arrow-left-circle arrow-right-big arrow-right-circle arrow-right bag bike board book chat circle-arrow-left contrast download human map-pointer minus open-in-browser phone photo play plus print search-big search-small share write zoom-in zoom-out

Temakveld om toleransevinduet med Anine

Mandag 23. april

Kl. 17.30 – kl. 19.30

Temakvelden er åpen for alle brukere over 18 år. inkludert voksne pårørende

På denne temakvelden vil vi ta for oss hva som skjer i hjernen når man blir utsatt for seksuelle overgrep som barn.

Toleransevinduet er et av nøkkelbegrepene innen nyere traumepsykologi og kan brukes både som en forståelsesmodell og som et praktisk verktøy. Begrepet toleransevinduet referer til det aktiveringsnivået vi har som er optimalt – det vil si det er ikke for høyt og ikke for lavt. Det er i denne sonen hvor vi lærer lettest og hvor vi er mest oppmerksomt tilstede i situasjoner og relasjoner. Vi kommer til å se på hjernens alarm- og reguleringssystem, og gi tips og innspill til måter å regulere seg inn i toleransevinduet dersom man er over- eller underaktivert.

Temakvelden holdes av Anine Aamaas. Hun har jobbet som sosialkonsulent på SMI Oslo i over seks år og har bakgrunn som fysioterapeut. Hun er i tillegg utdannet psykodramaterapeut, og har flere kompetansekurs innenfor traumer og dissosiasjon.

Velkommen!

Påmelding til: anine@smioslo.no eller kari@smioslo.no

Påmeldingsfrist: mandag 18. april