archive arrow-down arrow-left-circle arrow-right-big arrow-right-circle arrow-right bag bike board book chat circle-arrow-left contrast download human map-pointer minus open-in-browser phone photo play plus print search-big search-small share write zoom-in zoom-out

Temakveld "Søskenincest"

Denne temakvelden er spesielt for deg som har opplevd seksuelle overgrep/incest av en eller flere av dine søsken.

Tidligere hadde SMI Oslo ofte temakvelder for de som har opplevd søskenincest, og vi ønsker sette dette tema på agendaen igjen.

Denne kvelden er tenkt som et sted for å kunne møtes og dele tanker og erfaringer. Mange har opplevd at det har vært vanskelig bli hørt, bli trodd og bli tatt på alvor i forhold til historien sin. Opplevelse av å bli utstøtt i familien, ikke bli tatt på alvor og få skylden for det som skjedde. Utsagn som:” bare barnelek, vanlig mellom søsken”, er noe mange har opplevd å høre når de har prøvd å fortelle til noen.

Kunne det være godt å få dele sin historie med andre? Få høre hva andre har opplevd som vanskelig? Hva andre har gjort for å komme videre? Må en for eksempel kutte kontakt med alle i familien? Hva er annerledes med å ha vært utsatt for søskenincest, enn f.eks. far -datter incest?

Påmelding til else-gro@smioslo.no

Meld deg på og møt opp torsdag 29.oktober kl. 17.00 til 19.00. Jeg ser frem til denne temakvelden, og håper på mange som vil være med.

Velkommen!

Hilsen fra Else- Gro