Velkommen til Marie

Med jevne mellomrom tar SMISO Oslo imot studenter som ønsker å ha sin praksisperiode hos oss. Nå er tiden her igjen og vi ønsker hjertelig velkommen til Marie og Vera som starter opp den 21. september. Praksisperioden varer til 10. desember. De er begge 3. års studenter på Bachelor i sosialt arbeid, og deres veiledere blir Ingard og Vigdis.

Hei! Jeg heter Marie, er 27 år og kommer fra Tønsberg. Jeg har en mastergrad i kriminologi fra Kingston University i London og går nå siste året på sosialt arbeid ved OsloMet. Når jeg er ferdig utdannet sosionom vil jeg gjerne jobbe her på SMISO, så det betyr mye for meg å få lov å være her i praksis! Jeg kjenner til skaden seksuelle overgrep gjør på både individer og familier, og ønsker å bidra til at utsatte selv kan ta livet sitt tilbake.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart