Velkommen til Tora og Hilde!

Vi ønsker velkommen til Tora som startet 19. august i en kombinert stilling som kommunikasjonsrådgiver og faglig veileder.

Hilde er også på plass som nestleder og er allerede godt i gang da hun startet 12. august.

Hilsen fra Tora:
Våren 2018 var jeg så heldig å få være i praksis her ved støttesenteret, og nå er jeg så stolt og glad over å få muligheten til å jobbe her.
Jeg skal jobbe i en kombinert stilling som kommunikasjonsrådgiver og faglig veileder. Jeg gleder meg til å bli bedre kjent med dere alle, være med på innomstikk og åpent hus, temakvelder og samtaler, jobbe med 1986 og løfte frem SMISOs viktige arbeid på flere arenaer.
Å tilbringe hverdagen her på huset tror jeg blir fint, og jeg håper nye og kjente fjes vil slå av en prat om stort og smått, utveksle tanker og ideer, og være med på å skape gode dager for hverandre.

Hilsen fra Hilde:
Hei! Jeg heter Hilde og er 39 år gammel. Jeg utdannet meg til psykolog i Australia, og etter 8 år med jobb og studier kom jeg tilbake til Oslo. Her lever jeg i et landskap med familieliv, faglig nysgjerrighet og stort engasjement for livskvalitet, helende relasjoner, og et inkluderende fellesskap. Arbeidserfaringen min er hovedsakelig fra spesialisthelsetjenesten, hvor hjertebarna mine har vært rus, relasjoner, og traumer.

Jeg føler meg inspirert og takknemlig for muligheten til å samarbeide med ansatte og dere som bruker Støttesenteret. Ser frem til at vi sammen skal  bygge videre på det gode og viktige arbeidet som Støttesenteret har utført i over 30 år. Gleder meg til å bli en del av flokken, og til å møte og bli kjent med dere alle sammen.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart