Velkommen til vår nye ekstravakt -Alise.

Heisann!

 

Eg heiter Alise Måkestad og er 32 år gammel. Blei ferdig utdannet barnevernpedagog i Trondheim 2013, og har jobbet siden hovedsakelig med barn og ungdom på ulike institusjoner/omsorgssenter. Jobber PR idag på eit bosenter for einslige mindreårige flyktningar.

 

Kjem i frå ein liten fruktgård i Hardanger, og er derav naturlig veldig glad i fjord, fjell, (epler..) og naturen! Trives dog også veldig godt i Oslobyen, etter  6,5 år, med alle dens fasiliteter, parker, og yrende folkeliv.

 

Har reist ein del rundt om i verda, både som backpacker, på utveksling og i studieprosjekter, noke eg trur har gjort meg som person meir åpen og nysgjerrig i møte med nye mennesker og kulturer.

 

Startet å studerer sexologi deltid i København/Oslo i september 2019 for å få meir kompetanse og utvikle meg sjølv faglig. Er difor veldig glad over å ha fått ein jobb som ekstravakt her ved SMISO, då er har særlig ei interesse av å få meir kunnskap om incest og seksuelle overgrep – seinfølger, forebygging og bevisstgjøring.

 

Har hatt noken veldig fine opplæringsdager på senteret, og gleder meg til fortsettelsen!J

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart