Gratulerer til Alise med fast stilling

Vi er veldig glade for at vår tilkallingsvikar Alise har takket ja til en fast stilling hos oss fra 01. oktober. Hun har tittelen faglig veileder og kommer til å jobbe 60% stilling.

 

Heisann!

 

Eg heiter Alise Måkestad og er 32 år gammel. Blei ferdig utdannet barnevernpedagog i Trondheim 2013, og har jobbet siden hovedsakelig med barn og ungdom på ulike institusjoner/omsorgssenter. Jobber PR idag på eit bosenter for einslige mindreårige flyktningar.

 

Kjem i frå ein liten fruktgård i Hardanger, og er derav naturlig veldig glad i fjord, fjell, (epler..) og naturen! Trives dog også veldig godt i Oslobyen, etter  6,5 år, med alle dens fasiliteter, parker, og yrende folkeliv.

 

Har reist ein del rundt om i verda, både som backpacker, på utveksling og i studieprosjekter, noke eg trur har gjort meg som person meir åpen og nysgjerrig i møte med nye mennesker og kulturer.

 

Startet å studerer sexologi deltid i København/Oslo i september 2019 for å få meir kompetanse og utvikle meg sjølv faglig. Er difor veldig glad over å ha fått ein jobb som ekstravakt her ved SMISO, då er har særlig ei interesse av å få meir kunnskap om incest og seksuelle overgrep – seinfølger, forebygging og bevisstgjøring.

 

Har hatt noken veldig fine opplæringsdager på senteret, og gleder meg til fortsettelsen!

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart