Velkommen til Vera

Med jevne mellomrom tar SMISO Oslo imot studenter som ønsker å ha sin praksisperiode hos oss. Nå er tiden her igjen og vi ønsker hjertelig velkommen til Marie og Vera som starter opp den 21. september. Praksisperioden varer til 10. desember. De er begge 3. års studenter på Bachelor i sosialt arbeid, og deres veiledere blir Ingard og Vigdis.

Hei!
Jeg heter Vera, er 21 år gammel og jeg går nå siste året på bachelor i sosialt arbeid på Oslo Met. Akkurat nå bor jeg for meg selv i en liten leilighet på Storo, men jeg er født og oppvokst i Asker og er halvt nederlandsk.
Jeg er så heldig og har fått lov til å ha praksis hos SMISO i høst. Til vanlig så jobber jeg  deltid på en omsorgsbolig her i Oslo, og tidligere har jeg vært frivillig i Røde Kors og jobbet som svømmeinstruktør for barn og voksne. Jeg betrakter praksisperioden min på SMISO som en god mulighet for å lære mer om andre, og ikke minst om meg selv. Jeg trives godt rundt mennesker, og finner stor glede i å kunne være en positiv ressurs i andres liv. Noen ting jeg er veldig glad i: regnvær, musikk, bøker, frisk luft og en god kopp med te.
Jeg gleder meg, og er evig takknemlig for at jeg får muligheten til å ha praksis hos SMISO denne høsten.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart